Välkommen!

Välkommen till vår sajt som tar en närmare titt på kläder, mode och olika klädstilar. För många av oss är kläder en stor del av vårt liv. Det är ett sätt att uttrycka sig, att visa vem man är och visa att man tillhör en viss grupp. Om man går en runda på stan kan man se väldigt många olika klädstilar och grupper. Vissa av dem är lite mer subtila och vissa av dem är lite mer uttrycksfulla. Det finns inget rätt och fel när det kommer till kläder utan det handlar om att välja det som man själv känner sig bekväm i. Här på hemsidan kommer vi hylla kläder och framförallt olika klädstilar.

Vi lägger fokus på olika klädstilar

Det finns en uppsjö av olika klädstilar som visar att man tillhör en viss grupp. Ofta hänger de ihop med en viss musikstil. Några exempel på stilar som vi kommer titta närmare på här på hemsidan är rave, hip hop, rasta, skate och gothic. Vad är det egentligen som kännetecknar dessa stilar? Vart hittar du kläder som passar den specifika stilen? Detta och mycket annat kommer du att kunna läsa om här hos oss. Vår förhoppning är att du både lär dig mer om dessa olika klädstilar och kanske får inspiration till att prova något nytt.

Det som är roligt med klädstilar är att det går att mixa och matcha lite som du vill. Du kanske inte vill köra på en gothic stil fullt ut utan bara testa med några fina accessoarer eller en cool top. Det är bara du själv som vet du gillar och passar i. Vi kommer dock att ge flera stiltips och inspiration på hur du kan få till stilen på bästa sätt. Detta är en hemsida för alla som älskar kläder och klädstilar av alla dess slag.