Den här sajten handlar om olika klädstilar och kläder i allmänhet. Vi som skriver här har ett otroligt stort intresse för mode och kläder och det vill vi dela med oss av. Vad är det egentligen som kännetecknar olika klädstilar? Vad ska du satsa på för plagg om du vill skapa din egen version av stilen? Hur har olika stilar sett ut genom historien? Det finns så mycket att utforska gällande kläder och det är precis det vi gör på sajten.

Syftet med sajten är att lyfta fram fokus på olika klädstilar. Vi tar en närmare titt på allt från hiphop till skate och rasta. Det som är så fantastiskt med kläder är att du med små hjälpmedel kan säga så mycket om din personlighet. På denna sajt kommer du kunna läsa mer om vad som kännetecknar olika klädstilar och lite om historien bakom. Vi som skriver får möjligheten att lära oss mer om dessa olika klädstilar samtidigt som vi får dela med oss av kunskapen till er som läser.

Syftet med sajten är att kunna ge information både om historian bakom en viss klädstil men även hur du själv får till stilen. Många av stilarna som vi skriver om här på hemsidan är starkt förknippade med en musikstil och det hela blir till en livsstil. Många klädstilar har vuxit fram som en del av en tillhörighet. Därför är det vanligt att många klär sig enligt stilen på konserter och liknande. Andra kör stilen fullt ut och klär sig så varenda dag. Det finns inget rätt eller fel när det kommer till kläder och det är det som så roligt.

På sajten delar vi också med oss av många stiltips för både tjejer och killar. Vi lägger fokus på några av de mest typiska plaggen och tipsar om hur du matchar dem på bästa sätt. Man behöver inte köra på en stil fullt ut utan kan blanda in några enstaka plagg. Det gör också att du kan byta stil lite som du vill. Många klär sig efter humör och därför kan det vara roligt att mixa och matcha bland olika stilar. Vi hoppas att denna sajt ger dig mycket ny inspiration. Vi tycker att något av det roligaste med kläder är att förnya sig och tänka utanför boxen. Det hoppas vi också att vi lyckas förmedla med våra artiklar här på sajten.